Friday, August 19, 2011

operasi memangkah di jalan TAR

Salam Ramadhan 1432H...

entry kali nie,
miss ella nak citer sal projek memangkah kedai di Jalan Tuanku Abdul Rahman yang lebih dikenali, Jalan TAR..hehehe



cam biasa la, miss ella, mr mhi, mr sham, mr iqbar, miss fiza & mr epoi berbuka posa kat fudcourt pusat kejiranan Presint 11...selalunye, pas berbuka kitorang akan bermain saidina

::
miss ella saidina sebelum masing-masing mental taw ::

untuk menghilangkan bosan sebab nak kena tutup kedai by 12am..... *aper daaaaaa..maner ader orang datang makan dah pas berbuka...minum2 ader la....

disebabkan masing-masing dah 'mental' nak main saidina, mr iqbar pon mencadangkan untuk g jalan2 kat KL..spesifik nyer, jalan TAR...yeah..window shopping....suke suke suke.....lam kepala, dah set nak usha tudung

:: tudung bawal -
mak ngan kakak suke pakai tudung cenggini ::


:: mak suke brooch set2- 1 kecik, 1 besar ::

dah abis kemas2 barang, & tutup kedai, kitorang pon gerak lik umah untuk mandi b4 menuju ke jalan TAR...

::
jalan TAR waktu malam..ramainyer orang ::

kat
jalan TAR, leh lak hati miss ella tiba-tiba sayu sebab teringat kat arwah bapak yang meninggal awal tahun nie tadi...sayu sebab kali terakhir miss ella jumpa arwah semasa hayatnya adalah raya tahun lepas..sayu jugak sebab tahun nie miss ella xde shopping pakaian lelaki...lau x, mesti miss ella akan call kampung, untuk tanyakan, warna samping yang die nak..

:: setahun sekali, at least beli 1 samping untuk
bapak ::

x luper jugak,
miss ella akan beli nie sekali :

:: butang baju melayu ikut tema family la.. ::

dalam memangkah tu,
miss ella sempat rembat 2 helai selendang kat

(mekaceh
mr mhi sebab topup duit untuk beli selendang...hehehe)

pas puas memangkah, cuci mata sampai rambang mata, kitorang pon pergi port untuk bersahur..
sekian sahaja cerita
miss ella pasal memangkah kat jalan TAR nie....jumpe agie kat next entry...daaaaa (^_______^)


2 comments:

  1. bahasa ape yang ko pakai ni mala...ayooo....bahasa alien ape...

    ReplyDelete